VZW Perdito Vereniging voor Paarden in Nood
in samenwerking met kinderen en volwassenen met een beperking

Click here to edit subtitle

Meter en Peter van onze vzw


 

 

We zijn fier dat actrice Loes Van Den Heuvel en Cartoonist/mediafiguur Herr Seele de ere-meter en ere-peter van onze vzw willen zijn!  Dat ze deze 'duo-taak' op zich nemen, is niet alleen een eer maar echt
'een hart onder de singel'. 

 

We stellen hen even voor:

Loes Van Den Heuvel


Haar veelzijdigheid uit zich in haar carrière als actrice en optredens als zangeres.  Vooral het personage van "Carmen Waterslaeghers" is nog nauwelijks uit de Vlaamse tv-geschiedenis weg te denken.  In haar vrije tijd is ze vaak tussen de paarden te vinden.                                  

 

Herr Seele

Pseudoniem van
Peter van Heirseele. Hij is een Vlaams kunstenaar, striptekenaar, programmamaker, scenarioschrijver, presentator, mediafiguur, pianostemmer, -hersteller en -verzamelaar.

Hij staat vooral bekend als de tekenaar van de absurde strip Cowboy Henk. Tegenwoordig woont Herr Seele in Oostende, België.


Bart Naeyaert


Als gedeputeerde van de provincie West-Vlaanderen, heeft deze Torhoutenaar de bevoegdheid voor landbouw en milieu.  Op zijn website staan uitspraken als “ik ben iemand die niet zozeer gelooft in zaken opleggen als wel in samenwerking”  of “uit de botsing der ideeën groeit het licht”.  We nemen dit graag letterlijk en zijn dan ook opgetogen dat Bart in zijn drukke agenda nog een plaatsje vrij houdt om politiek gewicht in de schaal te leggen voor Perdito. Gezien zijn drukke politieke agenda is het na enkele jaren voor Bart te moeilijk geworden om Perdito bij te staan. We zijn Bart zeker dankbaar voor de steun die hij ons gaf en we wensen hem verder een zeer mooie politieke carriere toe.